Tanzánia északi részén helyezkedik el a Kilimajaro hegység. A természeti adottságai, úgy, mint a magasan fekvő lejtős területei, a vulkánikus talaj és a területet uraló klíma lehetővé teszi, hogy magas minőségű arabica kávét termesszenek. A Kilimanjáróról származó kávék ezért jellemzően élénk savassággal jellemezhetők. A banánfák árnyékában beérő kávé cseresznyék egyedi ízvilággal rendelkeznek, mejek a megfelelő pörkölési profil megválasztásával fedhetők fel.
A Coffee Liceum Eger egyetlen kávépörkölője. Csohány Imre pörkölőmester igen nagy tapasztalattal, szakértelemmel rendelkezik, hiszen 2008 óta foglalkozik kávé pörköléssel. Kávéi kimagasló minőségűek, a fogyasztói ízléseknek megfelelőek.
Minősítés: Grade AA
Tengerszint feletti magasság: 1000 – 2500 m
Feldolgozás: Mosott
Ízjegyek: Bársonyos textúrájú fekete, intenzív savasság, testestben gazdag ízjegyek