Leírás és Paraméterek
A natúr croissant alapja a gondosan hajtogatott, több rétegű leveles tészta, amelyet kizárólag prémium minőségű lisztekből és igazi francia vajból gyúrnak. Az eredmény? Kívül ropogós, belül pedig légiesen puha, vajas és illatos péksütemény, ami a reggeli kávéd mellé ugyanúgy illik, mint egy nyugodt hétvégi brunchhoz.
Ez a croissant nem igényel semmilyen extra feltétet ahhoz, hogy elvarázsoljon – ha pedig kísérletezni támad kedved, próbáld ki lekvárral, mézzel, vagy akár sajttal és sonkával.
Frissen, ropogósan a legjobb, de ha picit megpirítod, újra átjárja a vaj illata és szinte megolvad a szádban.
Szabi A Pék natúr croissant-ja igazi időtlen kedvenc – minőség és élmény egyetlen falatban.
Tészta: finom búzaliszt, tej, tojássárgája, vaj, cukor, só, kovász (búzaliszt, víz)